Selecteer een pagina

HET EQUIMERIO TEAM

Jurgen Geerlings

Managing Director

Lina Schmidt

Marcom

René Hol

Managing Director

Thomas Hogema

Product Owner

Joël van der Kaaij

Developer

Jeroen Weener

Developer

Wytse Monsma

Developer

Thijmen Jong

Developer

Tom Essers

Developer

Milena Heibrock

Marcom

Marget de Haas

Marcom

Managing Director 

Jurgen Geerlings

“Er aan bijdragen dat de familie­be­drijfs­kunde op een zo efficiënt en effectief mogelijke manier in alle disciplines binnen de zakelijke dienst­verle­ning wordt toegepast” is de missie van Jurgen. Hij houdt zich bezig met de concep­tua­li­se­ring van de tools en bewaakt dat deze goed met elkaar samen­hangen. Met zijn langjarige praktijkervaring en vele discussies met profes­sio­nals uit verschillende vakterreinen tijdens zijn adviestrajecten, lezingen en cursussen weet hij welke instrumenten zich hebben bewezen en wat er in de markt speelt. Daarmee kan hij samen met René de ontwikkelaars de juiste instructies geven om tools te maken die precies aansluiten op de praktijkbehoefte van de adviseur.

Marcom
 

Lina Schmidt

Lina Schmidt studeert Inter­na­tio­nal Business en is in haar voor­laatste jaar van de bachelor fase beland. Zij was altijd zeer geïnter­esseerd in het buitenland en verschillende culturen. Daarom lag het voor haar voor de hand om als Duitse in het buitenland te gaan studeren. Gedurende de eerste jaren van haar studie heeft Lina de kans gegrepen om haar multiculturele communicatie- en samenwerkingsvaardigheden in een internationale omgeving te ontwikkelen. “Ik heb bij equimerio een werkterrein gevonden dat precies aansluit bij mijn grootste interesse, namelijk Marketing en Strategic Business Development”. Lina draagt bij aan de internationale profilering van equimerio met als specifieke opdracht het ontwikkelen en implementeren van een marketing- en verkoopstrategie.

Managing Director
 

René Hol

René heeft als passie generieke ele­men­ten van professionele dienst­verle­ning waar mogelijk te stan­daar­diseren en te auto­ma­ti­se­ren en gelijktijdig meer focus te krijgen op het vraagstuk van de opdrachtgever. Het modelleren van kennis houdt hem al jaren bezig. Dit sluit haarfijn aan op de visie en doelstellingen van equimerio. “Geautomatiseerde tools voor de ondersteuning van familiebedrijfs­advi­se­ring is een prachtige uit­da­ging in diversiteit en samenhang”. Met zijn brede internationale ervaring wil hij de unieke kennis over de familiebedrijfskunde uit de praktijk van Jurgen beschikbaar maken voor professionals in binnen- en buitenland. René houdt zich nadrukkelijk bezig met het bewaken van de integrale ontwerpkeuzes binnen de software.

Product Owner

 

Thomas Hogema

Thomas is cum laude afgestudeerd bij Universiteit Twente. In zijn masterthesis stond de vraag centraal hoe data uitwisseling in complexe netwerken de onderlinge samenwerking kan bevorderen. Hij houdt zich bezig met de productarchitectuur, de coördinatie van de bedrijfs­processen van equimerio en met de customer relations. Met zijn kennis en ervaring uit zijn studie Business & IT zorgt hij ervoor dat de equimerio Toolset naar de laatste stand van de techniek wordt ontwikkeld en onder­houden. “Mensen verder helpen met IT is mijn passie, en equimerio is een mooi voorbeeld van hoe dit toegepast kan worden in de familiebedrijfskunde”. Als product owner denkt Thomas mee over de inrichting van de functionaliteit en hoe deze geoptimaliseerd kan worden voor de beste gebruikers-ervaring.

Developer
 

Joël van der Kaaij

Joël is op dit moment master­student Computer Science en hij specialiseert zich in Cyber Security. Bij equimerio werkt hij voornamelijk achter de schermen aan de stabiliteit en vooral veiligheid om te zorgen dat alles naar behoren blijft werken. Tevens werkt hij samen met Jeroen aan de visuele presentatie en de doorlopende verbetering van de gebruikservaring. “Werken bij equimerio geeft mij de vrijheid om geleerde technieken en best practises uit de praktijk direct toe te passen in de applicatie.” Joel weet dat de (veiligheids)beleving van de gebruiker een cruciale succesfactor is en hij bewaakt dat de software doorlopend stabiel en up-to-date is.

Developer
 

Jeroen Weener

Jeroen is afgestudeerd op het terrein van Computer Science. In zijn masterthesis ging hij in op de vraag hoe men op een veilige en effectieve manier geëncrypte data terug kan vinden in complexe datasystemen. Zijn twee grote passies zijn doceren en het ontwerpen van software. Deze kan hij bij equimerio perfect combineren. Zo is hij verantwoordelijk voor de interface van de applicatie en begeleidt hij de workshops waarbij gebruikers leren hoe zij er goed en met veel plezier mee kunnen werken. “Wat mij betreft is een van de belangrijkste en vaak vergeten aspecten van een applicatie de gebruikerservaring”. Jeroen zet zich daarom in voor een intuïtieve en razendsnelle user experience waar elke klik logisch voelt. Hij houdt zich verder bezig met het verwerken van feedback.

Wytse Monsma
Developer
 

Wytse Monsma

Wytse studeert aan de Universiteit Twente en zit in het tweede jaar van zijn bachelor studie Business & IT. Mede door zijn studie heeft hij grote belangstelling ontwikkeld voor consultancy en hoe IT-applicaties hierbij van dienst kunnen zijn. “Ik heb mezelf altijd al gemotiveerd gevoeld om mensen verder te helpen via IT-applicaties en equimerio biedt mij de perfecte gelegenheid om mijn ambities in de consultancy toe te passen”.

De ervaring die Wytse eerder al via grote en complexe IT-projecten binnen zijn studie heeft opgedaan, zet hij bij equimerio op verschillende velden van de sofware ontwikkeling in. Hij draagt er vooral graag aan bij dat de samenhang tussen de verschillende tools verder wordt versterkt.

Developer
 

Thijmen Jong

Thijmen studeert Business & IT aan de Universiteit Twente en is in zijn tweede jaar van de bachelor fase beland. Binnen deze studie kan hij zijn interesse voor programmeren en bedrijfskunde goed combineren. “Ik zocht altijd al een plek om ervaring op te doen in het bedrijfsleven en bij equimerio komt deze combinatie mij erg goed van pas. Ik vind het echt geweldig dat ik daar bij equimerio ook meteen concreet invulling aan kan geven”. Thijmen werkt mee aan de verdere frontend ontwikkeling van de toolset. Dat bevalt hem zeer omdat hij hier zijn creativiteit goed kwijt kan. Hij ziet er naar uit om binnen het equimerio team door te groeien als een ervaren developer.

Developer
 

Tom Essers

Tom studeert op dit moment Business & IT aan de Universiteit Twente en is in het tweede jaar van zijn bachelor. Zijn passies in programmeren en finance sluiten bij deze studie perfect aan. “Ik wilde graag de theorie die ik binnen mijn studie aangeleerd kreeg, toepassen in het bedrijfsleven. Werken bij equimerio geeft mij de perfecte gelegenheid dit te doen.” Als backend developer werkt Tom mee aan de ontwikkeling en inrichting van de toolset. Vanuit deze functie hoopt hij meerdere rollen te gaan vervullen zodat hij kan doorgroeien tot een ervaren en breed georiënteerde developer.

Marcom
 

Milena Heibrock

Milena is derdejaars student psychologie aan de Universiteit Twente. Haar belangstelling ging altijd al uit naar verhoudingen tussen mensen en hoe de dynamiek van deze verhoudingen functioneert. Graag vertaalt zij de theorie naar de praktijk, geïnspireerd door haar ervaringen tijdens de groepsopdrachten van de verschillende modules. Gedurende haar buitenlandse studie in Nederland raakte Milena des te meer gemotiveerd toen zij de kans kreeg om mensen te steunen die in een mentaal zware situatie zijn beland. Zij beleeft er veel plezier aan om meer inzicht te verkrijgen in de complexe menselijke verhoudingen van een familiebedrijf en haar kennis te delen met de ontwikkelaars. Milena houdt zich bij equimerio bezig met de vertaling van al het materiaal in de Duitse taal en de ondersteuning van de marketing gericht op de Duitse markt.
Marget de Haas

Marcom

Marget de Haas

Marget de Haas is een vakvrouw met liefde voor communicatie & marketing. “Ik ben een open, creatief en sociaal mens. En nieuwsgierig, want ik wil graag weten wat mensen drijft en inspireert.” Haar kracht ligt in haar veelzijdigheid en ruime ervaring met alle facetten van het vakgebied; van strategisch advies tot het uitvoerende werk op gebied van interne- en externe communicatie en community management. Marget heeft gewerkt bij de overheid, het Midden-en Kleinbedrijf en twee Marcom bureaus. Ook schrijven doet zij met heel veel plezier. Zowel voor werk als privé, schrijft zij heldere en prikkelende teksten. “Equimerio is een startend bedrijf met enthousiaste mensen, die een heel nieuw product ontwikkeld hebben. En ik mag meewerken om dat product in de etalage te zetten. Een ontzettend leuke opdracht, waarbij ik mij als een vis in het water voel.”